
Мексиканський шоколадный кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1, 5 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Какао-порошок Аромікс 100г
180 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1/4 ч. л.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
2 г.
Вода негазована Аквуля 2л
270 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
1/2 ст. л.
Етапи приготування
01
З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.
02
Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.
03
Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.
04
Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)