
Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
230 г.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
50 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1,25 ст. л.
Спеція Розмарин сушений
0,5 ч. л.
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Базилік у горщику
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.
02
Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.
03
Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)