
Ірландський кекс з родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Родзинки
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Віскі O'Brian ірландський 40% 0,7л
2,5 ст. л.
Сода харчова 500г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Коріандр мелений
за смаком
Спеція Кориця мелена
за смаком
Спеція Гвоздика мелена
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Спеція Імбир мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Попередньо за один день до випічки, необхідно змішати в каструлі прянощі, воду, масло і цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи, зменшити вогонь, варити суміш протягом 20 хвилин. Зняти з вогню, влити віскі. Суміш повинна повністю охолонути, після чого прибрати на ніч у холодильник.
02
Поставити миску з підготовленою пряною сумішшю в каструлю з гарячою водою, для того, щоб розчинилося на поверхні масло.
03
Духовку розігріти до 175ºС, на нижній рівень в духовці поставити деко з водою. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
04
Змішати в мисці просіяне борошно, додати соду і сіль, родзинки, вмішати підготовлену пряну суміш, вбити яйце. Замісити тісто. Викласти у форму для випікання, поставити в духовку. Випікати протягом 1,5 години до коричневого кольору. У разі, якщо кекс занадто швидко стане рум'яним, накрити фольгою зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)