
Грибний паштет з рікотою
Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Розмарин 50г
1 стебло
Часник
0,5 шт.
Соус соєвий Kaiseki 1л
2 ч. л.
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
4,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.
02
Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.
03
Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)