
Яєчня-бовтанка в листковому тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
1 лист
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
7 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Петрушка 70г
60 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Ковбаса куряча копчена
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 190°C. Викласти тісто на стіл і розкачати його до тоненького листа.
02
За допомогою ножа зробити надрізи з боків, залишивши місце по серединці, щоб потім можна було сплести "косичку".
03
Для приготування начинки розігріти сковорідку і викласти на неї вершкове масло, щоб воно повністю розтануло. Гриби нарізати пластинками і обсмажити на сковороді з маслом.
04
Збити 6 яєць. У мисочку з яйцями натерти сир і ретельно перемішати.
05
Тепер сирно-яєчну суміш вилити в сковороду з грибами. Додати дрібно порізану ковбасу. Вимити, обсушити і дрібно нарізати зелень. Додати зелень в сковороду, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
06
Коли яєчня буде готова - остудити її, а потім викласти в середину на тісто.
07
Потім сплести з краєчків тіста "косичку", щоб закрити начинку. Збити 1 яйце і змастити ним "косичку". Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки, близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)