
Тірамісу класичний
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Печиво Bonomi Савоярді 400г
250 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
4 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Вино Колоніст Мускатне біле солодке десертне 0,375л
2 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Перед приготуванням тірамісу покласти маскарпоне в холодильник. Сир для тірамісу повинен бути дуже холодний, інакше крем вийде рідким.
02
Для класичного рецепту тірамісу обов'язково потрібно взяти яйця кімнатної температури і відокремити білки від жовтків.
03
Збити в окремому посуді міксером жовтки з половиною цукру до світло-жовтого кольору.
04
Білки збити з пудрою, що залишилася, до дуже міцної густої піни.
05
З'єднати сир з жовтками, перемішати.
06
Поступово змішати, тобто додати збиту суміш з білків, перемішуючи обережно, щоб не порушити структуру білкової маси.
07
Викласти шар печива, щільно один до одного в прямокутну форму або прямо на блюдо, і зверху з ложки кожне печиво потрошку полити сумішшю лікеру і кави.
08
Покрити печиво рівним шаром половини крему.
09
Знову укласти інші бісквітні палички і розрівняти по всій їх поверхні залишок крему.
10
Прибрати тірамісу в холодильник на 6-8 годин для просочення.
11
Потім за допомогою сита посипати його какао, натертим шоколадом або шоколадною крихтою.
12
Нарізати готовий тірамісу на окремі порції і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)