
Шоколадний щербет
Щербет - це традиційний напій в країнах Сходу. Зазвичай він готується з шипшини, кизилу, троянди, лакриці і різних спецій. Але в даний час щербетом також називають особливі види прохолодних напоїв з фруктових соків і цукру з додаванням прянощів і морозива. Слово «щербет» запозичене з турецького «Şerbet», що означає напій. Ми вам рекомендуємо приготувати прекрасний шоколадний щербет. Цей десерт схожий на шоколадне морозиво, бо подається він охолодженим, точніше навіть замороженим. Зберігати такий десерт можна в морозилці близько 4 днів, але все ж краще з'їсти весь десерт відразу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
120 г.
Ванілін Pripravka 2г
0,25 ч. л.
Крем-лікер Dama 17% 0,5л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У каструлі нагріти половину молока (250 мл.) з цукром, сіллю і какао. Збиваючи, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і дати покипіти 30 секунд.
02
Зняти з вогню, додати шоколад, ванілін і лікер. Вмішати молоко, що залишилося (250 мл.). Якщо шоколад повністю не розчинився, збити масу в блендері до однорідності.
03
Масу помістити в морозилку на 1,5-2 години, поки не замерзне по краях. Дістати і ретельно перемішати. Повторити цю процедуру ще 2-3 рази.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)