
Салат із консервованої горбуші
Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горбуша Veladis в олії 160г
150 г.
Рис відварений з вершковим маслом
300 г.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
4 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити яйця вкруту.
02
У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
03
Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.
04
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)