
Персиковий тарт татен
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г
Персик Мельник Сад Фермерський
4 шт.
Тісто здобне
1 уп.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Форму змастити маслом.
02
Зварити карамель: для цього 200 г цукру розтопити в 200 мл води, додавши 50 г масла. На середньому вогні карамелізувати до загустіння і золотисто-коричневого кольору. Карамель викласти у форму.
03
Персики, не знімаючи шкірки, розрізати на часточки і викласти на карамельний шар.
04
Листкове тісто викласти на форму, піджати краї по діаметру форми, зайві шматки зрізати.
05
Проколоти виделкою в декількох місцях (для виходу пари) і змастити яйцем.
06
Випікати в розігрітій духовці при 230°С протягом 20-30 хв.
07
Дати 5 хв відпочити і трохи охолонути тісту.
08
Накрити тарілкою зверху і обережно перевернути так, щоб тарт татен залишився лежати у вас на сервірувальній тарілці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)