
Салат із селери з йогуртом
Вашій увазі простий і швидкий, але дуже смачний і вишуканий салат з не поєднуваних на перший погляд інгредієнтів. Кисло-солодкі яблучка, білокачанна капуста, свіжа селера та волоські горішки – цілком звичайна легка овочева закуска. Але варто додати в неї пікантну заправку з натурального йогурту і молока, як салатик заграє несподіваними смаковими нотками. Солодкий і солоний, кислий і пряний – всі ці епітети в точності описують багату палітру смаків цієї чудесної страви. Окрім нових смакових відчуттів Ви отримаєте надзвичайну користь, адже всі компоненти багаті вітамінами та цінними мінеральними речовинами. А ще цей овочевий салат оцінять люди, що пильно контролюють свою вагу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Селера стебло
1 шт.
Капуста молода білокачанна шинкована
150 г.
Волоський горіх
15 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нашаткувати капусту і посолити.
02
Яблука промити, очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці.
03
Селеру нарізати кільцями.
04
Змішати йогурт та молоко, додати в цю суміш подрібнені горіхи. Посолити і поперчити соус.
05
Змішати в мисці капусту, яблука і селеру, заправити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)