
Балтійський салат зі шпротами
У радянські часи балтійські шпроти вважалися справжнім делікатесом, а в наш час шпроти вже не є дефіцитом, їх можна придбати в будь-якому магазині за прийнятною ціною. Виявляється, зі шпротами виходять не тільки смачні грінки і бутерброди, але і приголомшливі салати. Готуються вони дуже легко і швидко, а виходять шалено смачними і красивими. Шпроти, як і будь-які інші рибні продукти корисні для людського мозку, вони необхідні для того, щоб він працював максимально активно. Шпроти прекрасно поєднуються з будь-якими овочами і зеленню, що робить салат ще більш корисним. Салат зі шпротами - це не тільки смачне і оригінальне, але і дуже ситне блюдо.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Огірки солені
2 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
6 шт.
Оливки Losada Гордаль
за смаком
Салат Лолло Біонда зелений
2 пучка
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст. л.
Шпроти Banga в олії 160г
160 г.
Яйце перепелине 1шт
5 шт.
Етапи приготування
01
Відварити окремо картоплю і яйця. Остудити, очистити від шкірки.
02
Картоплю разом із огірками нарізати кубиками, яйця із помідорами нарізати навпіл. Злити масло зі шпрот.
03
Змішати в салатниці листя салату, оливки, яйця, картоплю і огірки, помідори, шпроти. Додати сіль і перець за смаком, заправити оливково-оцтовою заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)