Гарбузова запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
700 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г
Петрушка 70г
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Зварити гарбуз у підсоленій воді до м'якості. Подрібнити його блендером до стану пюре.
02
Духовку розігріти до 175 градусів. Яйця розбити, відокремити жовтки від білків. Додати в гарбузове пюре 2 жовтки і ретельно перемішати. Збити 2 білки до стану піни і додати в суміш, обережно перемішати.
03
Цибулю і петрушку помити, дрібно нарізати. Сир натерти на крупній тертці. Змастити форму для запікання олією і помістити в неї гарбузово-яєчну суміш. Зверху посипати цибулею, тертим сиром і петрушкою. Помістити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)