
Мигдальні коржики
Мигдальні коржики - випічка з бездріжджового тіста. Тісто готується на молоці. В якості розпушувача для випічки в цьому рецепті використовується сода. Харчова сода при впливі на неї високої температури в духовці дасть посилену реакцію по виділенню вуглекислого газу. Саме вуглекислий газ додасть нашому тісту потрібну текстуру: воно вийде пишним і пористим. Якщо вдома не виявилося харчової соди, а є пакетик розпушувача, замініть соду розпушувачем: 1 чайна ложка розпушувача дорівнює по ефективності ½ чайної ложки соди. Борошно потрібно просіювати обов'язково. Це теж хімія. У процесі просіювання ми збагачуємо борошно киснем, що теж важливо для якості випічки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Мигдаль
100 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Борошно перемішати з содою і просіяти.
02
Нагріти цукор з молоком і помішувати до розчинення, охолодити до кімнатної температури.
03
З борошна з содою, цукру і молока замісити тісто.
04
Готове тісто розкачати в пласт товщиною 5-6 мм., змастити яйцем, посипати рубаним мигдалем і, коли змазка трохи підсохне, вирізати формочками або ножем різні фігурки.
05
Випікати 10 хвилин при 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)