
Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром
Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
50 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Помідори Kuhne в'ялені 340г
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.
02
Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.
03
Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)