
Мексиканський гарячий шоколад
У Вас поганий настрій? Чашка гарячого шоколаду допоможе підбадьоритися і подивитися на свої проблеми по-іншому: може, не так все й погано? Здатність шоколаду в цілому і гарячого шоколаду зокрема покращувати настрій, стимулювати розумову діяльність, підвищувати життєвий тонус, збільшувати працездатність відома всім. Якщо хочете приготувати по-справжньому смачний гарячий шоколад, придбайте плитку чорного шоколаду без добавок. Вміст какао повинен бути не менше ніж 60%. Від вибору цього інгредієнта буде залежати смак приготованих Вами ласощів. Найголовніше правило: гарячий шоколад готують на маленькому вогні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Шоколад чорний з горіхами
100 г.
Кориця Badia палички 14,2г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Спеція Кориця палички
4 шт.
Етапи приготування
01
У каструлі змішати молоко, коричневий цукор, невеликі шматочки шоколаду, мелену корицю, сіль і ванільний цукор.
02
Поставити на повільний вогонь і мішати, поки шоколад повністю не розтопиться.
03
Прибрати з вогню і збити для утворення пінки за допомогою венчика. Прикрасити стакани паличками кориці при подачі на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)