
Баранячі реберця «28 кісточок»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Цибуля
2 шт.
Часник
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
200 мл.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
1 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати часник, м'ясо промити, поперчити, посолити та додати лавровий листок і зіру. Остання надає баранині дивовижний узбецький аромат.
02
М'ясо потрібно замаринувати білим вином на 15 хвилин. Розрізати після цього баранину по одному реберцю в кожному шматку. На розігріту сковороду з рослинним маслом додати соус, який залишився після маринування та викласти м'ясо. Тушкувати близько 10 хвилин.
03
В цей час нарізати кільцями цибулю та обсмажити на рослинній олії. Тоді, як з м'яса випарувалася вся рідина, залишити ще на 1 хвилину на гарячій сковороді, щоб шматочки покрилися коричневою скоринкою.
04
Зняти одночасно смажену цибулю з м’ясом, дати охолонути та потім висипати у велике блюдо. За бажанням посипати зеленню. Добре поєднувати з солодким соусом – брусничним джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)