
Крокети із кисломолочного сиру з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
300 г.
Картопля фасована
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
75 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
80 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити картоплю, остудити, очистити від шкірки. Пропустити картоплю разом із сиром через м'ясорубку. Нарізати цибулю, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.
02
Маргарин змішати з яєчними жовтками, додати в сирно-картопляну суміш після м'ясорубки. Додати в загальну суміш обсмажену цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно вимісити.
03
Із суміші скачати ковбаски товщиною 3 см. і довжиною 8 см. Кожну обваляти в сухарях. Обсмажити на сковороді крокети в олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)