
Грецьке медове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Мед Літній Мед 750г
145 г
Апельсин
1 шт.
Волоський горіх
25 г
Цукрова пудра Aro 250г
115 г
Етапи приготування
01
Олія (150 г) наріжте кубиками.
02
Борошно і розпушувач просійте в миску, додайте цукор і все перемішайте.
03
Додайте масло і руками перетріть його з борошном.
04
З апельсина зніміть цедру, натріть його на терці, і введіть в цю ж суміш.
05
Мед (1 ст.л. залиште для начинки) розігрійте на слабкому вогні, щоб він був трохи теплим, і також з'єднайте з борошняної сумішшю. Руками вимісіть тісто (воно має бути досить щільним) і скачайте з нього дві кулі.
06
Духовку розігрійте до 180°C.
07
З однієї кулі виліпити 20 печив, скачавши їх у кульки і потім зплюснувши зверху, викладіть на застелений змащений маслом пергаментним папером противень (слідкуйте, щоб між печивом залишалася відстань, тому що під час випічки воно збільшиться в розмірі) і випікайте до золотистого кольору (близько 10 хвилин). Порада: якщо потримати тісто в холодильнику 30-60 хвилин, ліпити печиво буде легше.
08
Волоські горіхи розламайте на шматочки (не дуже дрібно). До речі, в цьому рецепті можна використовувати й інші горіхи на ваш смак.
09
Виліпити 20 печив з другої кулі, викладіть зверху горіхи і випікайте, як і першу партію. Всі печива остудіть.
10
Приготуйте начинку. Для цього перетріть 50 г м'якого вершкового масла з цукровою пудрою і медом.
11
Одну половинку печива (без горіхів) змастіть начинкою, зверху "приклейте" другу половинку (з горіхами). У вас повинно вийти 20 печив.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)