
Яловичина «Веллінгтон» із беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Філе яловиче
400 г.
Гриби Гливи
400 г.
Бекон охолоджений
200 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Тісто Рудь листкове 1000г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до температури 200°C. М'ясо натерти сіллю і перцем.
02
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити м'ясо з обох сторін по 1,5 хвилини з кожної. Зняти з вогню, змастити м'ясо гірчицею. Остудити.
03
Гриби нарізати, посолити і поперчити за смаком, подрібнити за допомогою блендера.
04
Викласти грибне пюре на розігріту сковороду, випарувати рідину.
05
Застелити поверхню столу харчовою плівкою, викласти на плівку скибочки бекону, так щоб кожна наступна трохи накривала попередню. Зверху розподілити по бекону грибну суміш.
06
У центр викласти м'ясо, загорнути в рулет. Зав'язати кінці плівки. Покласти в холодильник на 15 хвилин.
07
Тісто розкачати в квадрат, змастити жовтком краї і середину. Дістати рулет із холодильника, викласти посередині квадрата із тіста. Загорнути тістом м'ясо, защипнути краї. Змастити зверху жовтком, випікати в духовці 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)