
Бобовий дует
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
2 шт.
Боби соєві Bauer Едамаме 400г
0,5 ст.
Квасоля вагова
0,5 ст.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
за смаком
Часник
4 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
В окремі миски висипати квасолю і боби, замочити у воді на кілька годин. Після, зварити в різних каструлях, в підсоленій воді до готовності.
02
Нарізати кубиками моркву, часник і помідори, цибулю - півкільцями. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти моркву, обсмажити, додати за смаком сіль і орегано з базиліком, дістати моркву зі сковороди, перекласти в миску до квасолі і зварених бобів.
03
У ту ж сковороду, де смажилася морква, викласти цибулю з часником, обсмажити. Викласти часник з цибулею в миску до варених бобів і квасолі. У цю ж сковороду викласти помідори, обсмажити, посолити, приправити чорним перцем і орегано, викласти помідори в загальну миску, ретельно перемішати всі інгредієнти. При подачі посипати свіжою зеленню кінзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)