
Англійські скони з журавлиною
Такими сконами добре снідати, оскільки вони досить поживні. Класичні скони мають круглу і пласку форму. Їх готують на сковороді і перед подачею розрізають на трикутники. Після того, як розпушувач став широко доступним, цю страву почали робити різноманітної форми, а також з різною начинкою. Тому скони, які готуються вдома, можуть бути дуже різними і унікальними: і круглими, і у формі трикутників або ж шестигранників.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати до однорідного стану борошно, розпушувач, цукор, сіль і масло.
02
Додати в миску до решти інгредієнтів йогурт і яйця. Перемішати.
03
Розморозити журавлину, подрібнити, додати в масу. Замісити тісто.
04
Тісто розкатати до товщини 2-3 сантиметрів і порізати трикутниками.
05
Деко застелити харчовим папером, змастити маслом, викласти тісто на папір так, аби трикутники не торкались один одного.
06
Випікати в розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)