
Буряк по-корейськи
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 кг.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
0,5 ч. л.
Часник
6 зуб.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.
02
Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.
03
Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)