
Коржики з кінзою
Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Спеція Коріандр мелений
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Кінза 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.
02
Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.
03
Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.
04
Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)