
Паста з лососево-сирним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Perfetto фарфалле 400г
300 г.
Слойки Auchan з лососем 400г
2 шт.
Сир Paladin з пліснявою 50% 100г
200 г.
Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл
150 г.
Часник
2 зубчика
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Пасту зварити.
02
Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.
03
Сир теж нарізати кубиками.
04
Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.
05
Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.
06
Пасту викласти на тарілки, полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)