
Зелена квасоля з фундуком
Дана страва прекрасно підійде для літньої вечері. Зелена квасоля з фундуком - це дуже легка і в той же час поживна страва, але не калорійна. Головним чином вона поживна завдяки білкам, які містяться в квасолі. Ці корисні рослинні білки і незамінні амінокислоти дуже добре засвоюються вашим організмом і завдяки цьому квасоля є незамінним продуктом. Квасоля дуже корисна і повинна часто бувати на вашому столі. До того ж така страва дуже добре вписується у ваше меню, якщо ви, наприклад, дотримуєтеся посту. Смажений фундук дуже добре доповнює квасолю і разом з нею дає неповторний аромат. А апельсин у страві робить пікантним смак. Ось така виходить хороша компанія.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
150 г
Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г
400 г
Фундук смажений
50 г
Апельсин
1 шт,
Масло вершкове домашнє
15 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Фундук порубати ножем, з'єднати в мисці з вершковим маслом і меленим чорним перцем за смаком. За допомогою терки зняти з апельсина цедру, додати до фундуку і ретельно перемішати.
02
Зелену квасолю покласти в сотейник з підсоленою киплячою водою, довести до кипіння і варити 4-5 хв. Додати зелений горошок, знову довести до кипіння і готувати ще 2 хв. на повільному вогні. Воду злити.
03
Змішати овочі з ароматним маслом. Приправити сіллю і перцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)