
Севіче з сібаса
Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сібас охолоджений
300г
Цибуля червона
60г
Батат
150г
Кінза 70г
35г
Перець халапеньо 100г
25г
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Соус Exotic Food Паста чилі 210г
10г
Лайм
280г
Часник
5г
Етапи приготування
01
Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.
02
Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.
03
Зваріть батат
04
Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)