
Теплий салат із кольоровою капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Шпинат пучок 100г
50 г.
Родзинки
1 жменя
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Оцет Анрі винний 6% 0,85л
3 ст. л.
Цукерки Roshen Mont Blanc з подрібненим мигдалем
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.
03
Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.
04
Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.
05
Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)