
Спагеті з червоним вином і броколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Броколі
800 г.
Макарони Чумак Спагеті 400г
450 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Часник
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
0,3 ст.
Перець чилі червоний
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
750 мл.
Етапи приготування
01
Капусту розібрати на невеликі шматочки. Налити 6 л. води в каструлю, поставити на вогонь, додати сіль, довести до кипіння, покласти капусту, варити 2 хвилини. Перекласти капусту з каструлі в миску.
02
Воду, в якій варилася капуста, довести повторно до кипіння, додати в неї спагеті. Варити протягом 5 хвилин, після злити воду, перекласти спагеті в тарілку.
03
У каструлю налити вино, додати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Додати в каструлю спагеті, періодично мішати. Варити необхідно на сильному вогні протягом 6 хвилин.
04
Як тільки почали варитися спагеті у вині, в цей час необхідно поставити на маленький вогонь сковороду, налити оливкову олію, додати подрібнений часник і перець чилі. Готувати приблизно 5 хвилин.
05
Додати в сковороду капусту, за смаком сіль і перець, готувати, періодично помішуючи близько 1 хвилини.
06
Збільшити вогонь, викласти в сковороду спагеті, готувати, постійно помішуючи щипцями, протягом 2 хвилин. При подачі змішати спагеті з сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)