
Солоні лимони
Одним із найбільш доступних джерел вітаміну С є лимон. Також до його складу входить кальцій, магній, залізо і багато інших найважливіших елементів для підтримки нормального функціонування організму. Саме лимон є головним інгредієнтом запропонованої страви. Ідея засолювати лимони зародилася в Північній Африці, а саме в Марокко, щоб уникнути нестачі в лимонах цілий рік. Протягом місяця під впливом солі і спецій лимон втрачає свою гіркоту і кислоту, при цьому зберігаючи властиву йому свіжість і цитрусовий смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 кг.
Сіль Єгипет
300 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл.
Лист лавровий
3 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Лимони вимити і зробити надрізи, наче потрібно їх розрізати на 6 частин, але не дорізати до кінця.
02
З двох надрізаних лимонів видавити руками сік у літрову банку.
03
Потім в цю банку укласти всі лимони (і вичавлені). Додати в банку перець, лавровий лист і сіль. Залити зверху оливковою олією і закрити щільно кришкою.
04
Витримувати лимони в банці треба не менше місяця, після чого можна додавати ці лимони в несолодкі страви.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)