
Чушки бурек
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
2 шт.
Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений
150 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Петрушка 70г
1 пучек
Часник
1 шт.
Сухарі Київхліб Київські 260г
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.
02
Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.
03
Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.
04
Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)