
Фарширована цибуля-порей
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
3 стебла
Фарш свинячий
300 г.
Гриби Гливи
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
02
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
03
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
04
Сир натерти на дрібній тертці.
05
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
06
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
07
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
08
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
09
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
10
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)