
Запечена паста з цукіні і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Casa Rinaldi Calabresi 500г
200 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 стеблі
Цукіні
400 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г
125 мл.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Сир моцарела Lel 45%
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
75 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.
02
Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.
03
У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.
04
Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.
05
Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)