
Салат "Кармен"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Помідор
250 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Аджика Marinado 450г
1 ч. л.
Часник
4 зуб.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3 ст .л.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Kamis до салатів млинок 38г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати куряче філе: порізати його соломкою і обсмажити на рослинній олії. Посипати у кінці спеціями для курки (за бажанням) і посолити.
02
Шинку порізати соломкою. Висипати в олію, де смажилося куряче філе і трохи обсмажити. Помідори помити, порізати соломкою. Відкласти інгредієнти. Зайнятися приготуванням соусу.
03
Для соусу: змішати 2,5 ст. л. майонезу з аджикою і подрібненим через прес часником. Хліб порізати соломкою. Зробити з нього сухарі. Перейти до формування салату.
04
У неглибоку тарілку викласти куряче філе, потім змастити шаром соусу, за смаком. Зверху покласти 1/2 частини порізаних помідорів. На них покласти шинку, змастити раніш приготованим соусом.
05
Викласти інші помідори. Прибрати салат в холодильник хвилин на 20 для просочення. Вже перед поданням на стіл, посипати сухарями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)