
Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом
Хоча у світі й існує величезна кількість різних соусів до дуже різних закусок, все ж краще за всіх для кожного народу буде свій, більш рідний. Таким для нашої кухні буде соус із хріном. Хоча він і досить гострий, все ж саме таким закушували ще наші предки-козаки. Завдяки тому, що це домашній соус, він досить корисний. Наприклад, хрін підвищує загальний тонус організму, його вживають для профілактики різних захворювань. Хрін виділяється своїми поживними властивостями, а за вмістом вітаміну С він "переплюнув" навіть лимон. Соус із хрону і капустяного розсолу буде доречний зі стравами із м'яса або з хлібом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Коріння хріну помити і дрібно порізати.
02
Покласти в блендер хрін, буряк, часник. Влити розсол. Додати сіль. Дуже ретельно збити, щоб не залишилося нерозмелених шматочків.
03
Зберігати в маленькій скляній банці з щільною кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)