
Ікра із оселедця
Оселедець - дуже затребуваний продукт. Ця, здавалося б, не дуже презентабельна риба, користується постійним попитом. По-перше, вона доступна за ціною широкому колу покупців, по-друге, оселедець хороший за своїми смаковими якостями, а по-третє, як будь-яка риба, він дуже корисний для здоров'я. Ні з однієї риби, мабуть, не придумано стільки страв, як із оселедця. В основному він вживається в кухні холодного стола. З нього готують різні салатики, закуски. Запропонована "Ікра із оселедця" - відмінна холодна закуска. Її можна їсти з картопляним пюре, намазувати на бутерброди, фарширувати нею італійську пасту (наприклад, великі ракушки) або варені яйця. Також "Ікра з оселедця" ідеально поєднується з млинцями та оладками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
1 шт.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
1 шт.
Морква
1 шт.
Етапи приготування
01
Відварити моркву до напівготовності, після остудити. Рибу очистити від кісток і шкіри.
02
Пропустити через м'ясорубку суміш оселедця, масла, моркви і плавленого сиру. Охолодити ікру в холодильнику.
03
Подається ікра намазаною на хліб, або як окрема закуска.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)