
Чихиртма з баранини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1,5 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1,5 шт.
Баранина ребро
350 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1,5 ч. л.
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Баранину промити під холодною водою, нарізати шматками, покласти в каструлю з водою, поставити на вогонь, періодично знімати пінку.
02
Витягнути з каструлі зварену баранину, бульйон процідити через сито.
03
Обсмажити в розігрітій сковороді на олії подрібнену цибулю, всипати до цибулі борошно, перемішати. У бульйон, який проціджений, покласти баранину, додати цибулю з борошном зі сковороди, поставити на вогонь, додати шафран, посолити і поперчити.
04
Окремо в іншій каструлі довести до кипіння оцет, після чого влити в суп. Довести до кипіння, прибрати з вогню.
05
Збити жовтки, влити трохи бульйону, додати суміш у суп, перемішати, підігріти, при цьому не доводити до кипіння. Прикрасити кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)