
Нут з баклажаном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут
200 г
Баклажани гриль
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
120 мл
Кінза 70г
50 г
Петрушка 70г
40 г
Часник
20 г
Лимон
80 г
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
30 мл
Кмин Еко римський 15г
5 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нут замочити на ніч (або на 4-6 годин). Після злити воду, відварити до готовності у свіжій підсоленій воді 60-90 хвилин.
02
Баклажани нарізати на великі кубики, обсмажити на оливковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, посолити і тушкувати до готовності. Охолодити.
03
Кінзу, петрушку і часник подрібнити, додати перець, кмин, оливкову олію, оцет і лимонний сік.
04
Нут, баклажани і заправку змішати, посолити. Дати настоятися в холодильнику 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)