
Равіолі з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
6,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
6,5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1,5 ч. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
4 ст. л.
Сир Бринза 35%
2 ст. л.
Креветки 90/120
350 г.
Петрушка 70г
1,5 ст. л.
Базилік у горщику
6,5 ст. л.
Чебрець свіжий 50г
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ч. л.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
500 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, вбити яйця, влити рослинну олію, посолити, замісити тісто, поступово вливаючи при цьому в миску воду, постійно змішуючи. Сформувати з тіста кулю, накрити миску рушником і залишити на 30 хвилин.
02
Очищені креветки подрібнити, розім'яти виделкою бринзу, змішати креветки з сиром в мисці, додати сюди ж лимонний сік, подрібнену петрушку, 4 ст. л. подрібненого базиліка, додати чебрець, посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати.
03
Тісто розкачати на два тонких листа, на один викласти начинку з інтервалом в 2 см. Накрити зверху начинку другим пластом тіста, притиснути, вирізати ножем квадрати із начинкою.
04
Відварити равіолі в киплячій підсоленій воді. Для приготування соусу необхідно уварити на третину вершки на розігрітій сковороді, додати трохи бринзи, змішати її з вершками, збити міксером до однорідності. Додати сіль і перець за смаком, вмішати подрібнений базилік. Подавати равіолі в тарілці з соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)