
Печиво кантучі з мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
280 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
5 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Мигдаль
75 г.
Етапи приготування
01
Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.
02
Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.
03
Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.
04
Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)