
Морквяний пудинг із вимоченої моркви
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
15 г.
Морква
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Сир кисломолочний Домашній
50 г.
Висівки Nordic пшеничні 160г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.
02
За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.
03
У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.
04
Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)