
Печиво "Павуковий сендвіч"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
80 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
90 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
5 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
300 г.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
350 г.
Барвник харчовий Criamo помаранчевий 25г
1 шт.
Етапи приготування
01
В невеликій мисці змішати сухі компоненти: борошно, какао-порошок, соду та сіль.
02
Міксером змішати вершкове масло, цукор та ванільний екстракт, збивати не менше 3 хвилин. Потім додати яйце. Зменшити швидкість збивання та додати борошно з сухими інгредієнтами. Змішувати, поки тісто не стане однорідним та м'яким.
03
Покласти готове тісто в целофан та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Готове тісто можна зберігати в холодильнику до 4 днів.
04
Розігріти духовку до 190°С. Тісто розкачати не дуже тонко та вирізати невеликі кружечки. Викласти на деко, змащене маслом та обкладене пергаментом. Випікати 10 хвилин.
05
Поки печиво готується, збити вершковий сир близько 3 хвилин. Додати до сиру цукрову пудру та продовжувати збивати ще не менше 3 хвилин. Поставити миску з цим кремом у тарілку з льодом, і пофарбувати крем харчовим барвником. Перемішати, для отримання рівномірного кольору.
06
Скласти з печива сендвічі, промащуючи їх оранжевим сирним кремом, а зверху намалювати павутинки, використовуючи той же крем. Печиво готове.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)