
Мандариновий мокко з льодом
Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Какао-порошок Аромікс 100г
0,3 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,3 ст.
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
1 ст. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,3 ч. л.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
3 шт.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
0,3 ст.
Етапи приготування
01
Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.
02
Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.
03
Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)