
Кисіль із кураги
Давно відомий той факт, що сухофрукти набагато корисніші їхніх свіжих аналогів. Наприклад, родзинки більш корисні і містять безліч вітамінів, ніж виноград. Ну а курагу значно важливіше включати в раціон, ніж самі абрикоси. У ній величезна кількість мікроелементів, які дуже важливі як для дорослих, так і дітей. Але, на жаль, часто дітки не люблять трохи зморщені овальні штучки, які ми називаємо курагою. Що ж робити, якщо їсти їх все одно треба? У такому випадку спробуйте приготувати кисіль з кураги. Це вийде дуже смачно і корисно, але при цьому смак буде більш солодким, і дітям він сподобається більше, ніж просто їсти курагу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Курага Узбекська
50 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Нарізати курагу соломкою.
02
Залити курагу окропом, додати цукор, довести до кипіння, варити на повільному вогні 20 хвилин.
03
Поки курага вариться, розвести крохмаль в холодній кип'яченій воді.
04
Вливати крохмальну воду тоною цівкою в каструлю з курагою, помішуючи. Варити 5 хвилин. За 1 хвилину до кінця приготування додати 2 шматочки лимона, для смаку.
05
Готовий кисіль остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)