
Шоколадне печиво з фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
200 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
180 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Фісташки смажені
150 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу.
02
Постійно помішуючи, додати шоколадну масу в яєчну. Фісташки очистити, крупно нарізати і обсмажити близько 2-3 хвилин на сухій сковороді. Додати фісташки до яєць і шоколаду. Духовку розігріти до 200°C.
03
Борошно просіяти і додати в шоколадну масу. Довести тісто до однорідної консистенції. Форму застелити пергаментним папером. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати печиво близько 30-40 хвилин, а потім дістати і розрізати на квадратики.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)