
Яблучний хліб із журавлиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Пластівці вівсяні
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
50 г.
Журавлина сушена
200 г.
Молоко 2,5% 900г
450 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1/4 ч. л.
Етапи приготування
01
Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.
02
Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.
03
У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.
05
Випікати 1 годину, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)