
Англійські булочки Hot Cross Buns
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
350 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
230 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
4 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Родзинки
80 г.
Шоколад чорний Cachet з мигдалем та цукатами апельсинової цедри 100г
за смаком
Сіль Єгипет
щіпка
Спеції Сіль чорна
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У невеликій посудині змішати борошно (300 г), цукор (40 г), дріжджі, спеції, родзинки, цукати, цедру і сіль. Перемішати. Далі в каструлю влити молоко, додати вершкове масло (50 г). Нагріти, до повного розчинення масла.
02
У молочно-вершкову суміш вбити яйце, при цьому збиваючи її вінчиком. Перейти до готування тіста. Зробити поглиблення у борошняній гірці, влити туди молоко. Вимісити тісто. Зайнятися підготовкою форм для випічки:змастити трохи маслом.
03
Вкласти тісто у форму і поставити в тепле місце на 60 хвилин. Змащеними в олії руками сформувати з тіста булочки. Потім укласти їх в заздалегідь змащену маслом форму, накрити вологим рушником і поставити в тепле місце ще на 40 хвилин.
04
Потім приготувати ще тісто для формування хреста на булочці: розвести борошно водою (3 ст. л.) до отримання однорідної кашки. Наповнити тістом кондитерський шприц і зробити на булочках хрест.
05
Нагріти духовку до 220ºС помістити булочки. Готувати 10 хвилин. Після, зменшити температуру до 200ºС. Випікати ще 10 хв. до утворення золотистого кольору. Для глазурі: в сотейник налити воду (або молоко 4 ст. л.),, довести до кипіння, додати цукор (2 ст. л.) і варити близько 2-х хвилин на меленькому вогні.
06
Змастити тільки-но випечені булочки глазур'ю. Остудити на решітці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)