
Тосканський пиріг із цукіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукіні
350 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
60 г.
Цибуля біла
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Цукіні нарізати на кружечки. Борошно і яйця змішати в мисці, перемішати. Молоко розбавити водою до 180 мл., влити суміш у борошно з яйцем.
02
Ретельно перемішати масу, до однорідної консистенції.
03
Цибулю і часник подрібнити. Додати їх в тісто, після додати також в тісто цукіні. Додати сіль і перець за смаком.
04
Додати в тісто натертий сир, перемішати. Змастити форму для випікання маслом, вилити тісто.
05
Розігріти духовку до 200°C, випікати протягом 25-30 хвилин. Готовий пиріг змастити оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)