
Омлет-суфле з шинкою і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Цибуля порей
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
100 мл.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.
02
Суміш з миски змішати з натертим сиром.
03
Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.
04
Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)