
Капуста у медовій заливці
Існує досить багато способів приготування капусти. Здавна капусту квасили і солили величезними бочками. З появою скляних банок зі скляними, а потім і металевими кришками стали можливими найрізноманітніші способи заготівлі з капусти на зиму. Один з різноманіття рецептів - капуста в медовій заливці. Перед приготуванням капусту потрібно підготувати належним чином - спочатку прибрати верхні листки, які зазвичай містять різні дефекти. Порізати краще дуже крупно. Капуста в медовій заливці - дуже оригінальна закуска. Завдяки тому, що ця закуска зовсім не містить цукру, її можуть безбоязно їсти діабетики.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
2,5 кг.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
500 г.
Мед Літній Мед 750г
100 г.
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Сіль Єгипет
30 г.
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати. Перець очистити від насіння і нарізати скибочками. Викласти в посудину глибоку.
02
Перемішати овочі. Додати 2 ст. л. солі. Потім знову ретельно перемішати усі інгредієнти. Викласти капусту у банки і додати в кожну шматочок гіркого перцю.
03
Розбавити мед в 1 л. води. Залити ним капусту. На кожну банку покласти вантаж і поставити в холодне місце.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)