
Хрусткі коржі з розмарином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Розмарин Зелененька 50г
4 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,75 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°C. Змішати борошно, подрібнений розмарин, розпушувач і сіль. Перемішати. Зробити гірку, в центрі сформувати ямку, влити воду разом із олією, обережно перемішати. Замісити тісто.
02
Розділити тісто на три частини, одну з яких тонко розкачати. Вирізати з тіста круг розміром 25 см.
03
Деко для випікання застелити харчовим папером, змастити олією, викласти коло тіста, зверху присипати розмарином і морською сіллю. Поставити в духовку на 8-10 хвилин. Після чого, викласти на тарілку і остудити. Виконати все те ж з іншими двома частинами тіста, кожен раз застилаючи деко новим аркушем паперу. Після всього, коржі поламати на шматки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)